Kahraman TV

Özlem Keşifte İşinden İstifa Etikten Sonra Dünyayı Gezmeye Başladı

GENEL

Özlem Akçin, Özlem Keşifte Instagram ve Youtube hesabı üzerinden yeni yerler keşif ederken yaşadığı deneyimlerini paylaşıyor.

Marmara Üniversitesi mezunu olan Özlem Akçin uzun süredir çalıştığı işinden istifa ederek, gezgin olma yolculuğuna başlamış. Çıktığı bu yoldaki tecrübelerini ve gittiği yerlerin güzelliklerini takipçileri aktaran Özlem Akçin açıklamalarda bulundu.

“Bir şehri ya da doğal güzelliği gezmeye karar verdiğinizle sizin için karmaşık bir süreç başlayabilir. Ancak endişelenmeyin, gittiğiniz bölgeye daha önce giden kişilerin tecrübelerinden faydalanabilirsiniz. Gideceğiniz yerlerde önceliğiniz güvenliğiniz olmalı. Bu konuda detaylı araştırmalar yapmanız gerekiyor. Gezgin olmaya karar verdiyseniz mutlaka bir bütçe planınız olmalıdır. Geçiminizi nasıl sağlayacaksınız? Ulaşım, konaklama, beslenme gibi giderleriniz ile ilgili planlamanız olmalıdır. Gittiğiniz yerlerde, eğer ortam uygunsa kamp yapmayı tercih edebilirsiniz. Kamp yaparak hem doğada daha fazla vakit geçirme fırsatınız olacak, hem de konaklama masraflarınız düşecektir. “

Özlem Keşifte gelecek planları ile ilgili şunları söyledi: “Yeni yerler keşfetmekle ilgili planlar yapıyorum. Yaşadığım tecrübelerimi ve doğal güzellikleri, bilgi edinmek isteyen insanlarla Instagram ve Youtube hesaplarım üzerinden paylaşıyorum. Ülkemizin birçok doğal güzelliği keşfetme şansım oldu. Daha çok kamp yaparak doğada vakit geçirmeyi seviyorum. Önce ülkemizin sonra da dünyanın birçok yerine gezilerim devam edecek. Uyandığım her güne bugün nereleri keşif ederim diye uyanıyorum. Kendimi bu şekilde özgür ve mutlu hissediyorum.”

Özlem Keşifte Hesapları:

Instagram: https://www.instagram.com/ozlemkesifte/

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC-1cuE0WDs1LFro53j-9lUw

TikTok: https://www.tiktok.com/@ozlem_kesifte

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.