Kahraman TV

Olcay Senem Kimdir?

GENEL

Olcay Senem kimdir? Sizin için derledik.

Kars Kültür ve Turizm İl Müdürlüğünde çalışan Olcay Senem, kurum müdürü Hakan Doğanay tarafından taciz, hakaret ve mobbinge maruz kaldığını iddia etmiş ancak Doğanay bu iddiaları reddetmişti.

Konuşmaları sonrası görevden alınan Senem, iki hafta önce görevine iade edilmişti. Kendisini taciz ettiğini söylediği müdür Hakan Doğanay hakkında ise başlatılan soruşturmaya dair bilgilendirilmediğini belirten Senem iki hafta, “Müdür hâlâ korunuyor. Verilen karar verdiğim mücadelenin bir sonucu. Kadınlar artık susmasın. Kurumlarda birçok işçi kadın tacize uğruyor. Toplum baskısından açıklamaktan utanıyorlar. Tacizci utansın. Asla sessiz kalmayın. Kanseri de yeneceğim, susma zamanı değil artık” açıklaması yapmıştı.

Kansere karşı verdiği mücadele ile sosyal medyada büyük takdir toplayan Olcay Senem’den kötü haber geldi. Defalarca kanseri yenen kansere karşı mücadelesi ile bilinen güler yüzlü insan Olcay Senem hayatını kaybetti.

Senem “Bana 6 ay ömrün var dediklerinde gülmeye başladım. O günden beri gülüyorum ve 5 yıldır ayaktayım. Oğlum ‘sensiz yapamam diyor’ merak etme Umut, anneler ölmez” ifadelerini kullanmıştı.

Senem’in hayatını kaybetmesi başta yakınları olmak üzere kendisini takip eden vatandaşlar tarafından da üzüntüyle karşılandı.

Binlerce insan Senem’in vefatının ardından başsağlığı mesajlarını yayınlamaya devam ediyor.

Senem’in vefatıyla ilgili paylaşım yapan doktor Üstün Ezer de “Kansere bir şehit daha verdik. Hepimizin başı sağ olsun. Yüreğimiz yanıyor Yine susalım, gene susalım” ifadelerini kullandı. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.