Kahraman TV

Leyla Aydemir Kimdir?

GENEL

Leyla Aydemir kimdir? Leyla Aydemir'e ne oldu? Sizin için derledik

LEYLA AYDEMİR KİMDİR?

Leyla'nın cansız bedeni bir vatandaşın tarlasında bulundu. Tarlasında yonca biçen bir kişi, biçeri yıkamak için gittiği dere kenarında su içerisinde minik kızın cansız bedenini görerek durumu jandarmaya bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, minik Leyla'ya ait olduğu belirtilen cesedi dere içerisinde suyun üzerinde buldu. 4 yaşındaki Leyla Aydemir'in cenazesi, otopsi için Ağrı Devlet Hastanesine getirildi.

Minik Leyla'nın katil zanlısı Elazığ'a nakledildi

Ağrı'da kaybolduktan 18 gün sonra cesedi bulunan 3 yaşındaki Leyla Aydemir'in ölümüne ilişkin tutuklanan baba Nihat Aydemir'in amcasının oğlu Mehmet Aydemir, güvenlik gerekçesiyle Elazığ'daki cezaevine sevk edildi. Ağrı M Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunun kapalı olması nedeniyle Ağrı Kapalı Cezaevi'nde tutulan zanlı Mehmet Aydemir, güvenlik gerekçesiyle Elazığ'daki cezaevine sevk edildi.

Ağrı'nın Bezirhane köyünde 15 Haziran'da Ramazan Bayramı'nda kaybolan Leyla Aydemir'in bulunması için çalışma başlatılmış, bölgedeki dere yatakları, sazlık alanlar, otla kaplı araziler, köy içindeki metruk yapılar, tandır evleri, ahır ve çocuğun gidebileceği bütün alanlar, kadavra köpekleri de kullanılarak aranmıştı.

Leyla Aydemir'in cesedi, kaybolduktan 18 gün sonra köye 2 kilometre mesafede, kent merkezine giden yolun yakınında, akarsu kenarındaki ağaçların arasında bulunmuş, vücudunda herhangi bir darp ya da yara izine rastlanmayan Aydemir'in cenazesi Bezirhane köyünde defnedilmişti.

Ağrı Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında 14 Temmuz'da gözaltına alınan 4 şüpheliden biri "kasten öldürme" suçlamasıyla tutuklanmıştı.

TAHLİYE TALEBİ RET EDİLMİŞTİ
Ağrı'nın Bezirhane köyünde kaybolduktan 18 gün sonra cesedi bulunan 3 yaşındaki Leyla Aydemir'in ölümüne ilişkin soruşturma kapsamında tutuklanan Mehmet Aydemir'in tahliye talebi reddedildi

Leyla Aydemir'in öldürülmesiyle ilgili başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan baba Nihat Aydemir'in amcasının oğlu Mehmet Aydemir, 18 Temmuz'da 'kasten öldürme' suçundan tutuklandı.

LEYLA’NIN ÖLÜM SEBEBİ: AÇLIK

Vücudunda morluklar ve çizikler olduğu belirtilen Leyla'nın ölümünün araştırılması için 3 savcı görevlendirildi. Minik Leyla'nın ölümüyle ilgili açıklamalarda bulunan Ağrı Valisi Süleyman Elban, dün akşam saatlerinde cesedi bulunan Leyla Aydemir’in kaçırıldığını ve açlıktan öldüğünü söyledi. Elban, düzenlediği bazın toplantısında, küçük Leyla’nın açlık nedeniyle öldüğünü, vücudunda darp izi olmadığını, herhangi bir istismar emaresinin de bulunmadığını belirtti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.