Kahraman TV

Kürşat Ayvatoğlu Kimdir?

GENEL

Kürşat Ayvatoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında? Sizin için derledik.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ'ın danışmanı Muhammed Doğan, sosyal medyadaki görüntüleri gündem olan ve Dağ'ın danışmanı olduğu iddia edilen Kürşat Ayvatoğlu hakkında açıklamada bulundu.

Davutoğlu'ndan dikkat çeken iddia: Risk haritasının rengi kongreler nedeniyle değiştirilmedi

KÜRŞAT AYVATOĞLU OLAYI NEDİR?

Sosyal medyada dolaşıma sokulan bir videoda, bir otomobilde uyuşturucu madde kullandığı anlara ilişkin görüntüleri görülen kişininAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'ın danışmanı olduğu ileri sürüldü.

Kürşat Ayvatoğlu isimli olduğu belirtilen söz konusu kişiyle ilgili görüntülerin büyük gündem haline gelmesi üzerineAK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ'ın danışmanı Muhammed Doğan bir açıklama yaptı.

Doğan, Kürşat Ayvatoğlu isminde bir kişinin danışman ya da özel kalem kadrosunda çalışmadığını söyledi.

Doğan, "Hamza Dağ'ın meclis kadrosuna bağlı 3 danışmanı bulunmaktadır. Birinci danışman Muhammet Doğan, ikinci danışman Abdürrahim Atasever, üçüncü danışman Murat Kaygusuz. Genel Merkez Özel Kalemi ise Kadir Aytunkaynak'tır. Bunların haricinde danışmanı yoktur" ifadelerini kullandı.

Kürşat Ayvatoğlu'nun 2014-2019 yılları arasında Kastamonu Belediye Başkanlığı yapan AK Parti'li Tahsin Babaş'ın seçim kampanyasında görev aldığı, belediyede Kültür ve Sosyal İşler Müdürü olarak çalıştığı belirtiliyor.

GÖZALTINA ALINDI

Ankara Emniyet Müdürlüğü, lüks aracının içinde kokain çektiği görüntüler sosyal medyada paylaşılan Kürşat Ayvatoğlu'nun gözaltına alındığını duyurdu. Açıklamada, "Bazı sosyal medya hesaplarında bir şahsın araç içerisinde uyuşturucu-uyarıcı maddeleri kullanırken çekilmiş görüntülerinin paylaşılması üzerine; olayı gerçekleştirdiği tespit edilen H.K.A. isimli şahıs yakalanarak gözaltına alınmış, hakkında tahkikat başlatılmıştır. Kamuoyuna saygı ile duyurulur." ifadeleri kullanıldı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.