Kahraman TV

Kırmızı Oda Dizisinin Hangi Kitaptan Uyarlandığı Belli Oldu

GENEL

TV8 ekranlarında yayınlanmaya başlayan Kırmızı Oda dizisinin bir kitaptan uyarlama olduğu biliniyor. Her bölümde insan hayatından farklı kesitler anlatılıyor.

KIRMIZI ODA DİZİSİ HANGİ KİTAPTAN UYARLANDI?

Kırmızı Oda dizisi Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından uyarlandı.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun “Madalyonun içi” isimli kitabından senaryolaştırıldı. Psikolog Gülseren Budayıcıoğlu kitabında yaşanmış hayat hikayelerini konu almıştı.

Özellikle kırmızı oda dizisinin yaşanmış hayat hikayelerinden yola çıkarak izleyicileri derinden etkilerken sosyal medyada en çok konuşulan konuları arasına girdi.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitaplarından uyarlanan İstanbullu Gelin ve Doğduğun Ev Kaderindir dizileri de beğenilmişti.

KIRMIZI ODA DİZİ OYUNCULARI KİMLER?

Kırmızı Oda başrol oyuncuları Binnur Kaya, Tülin Özen, Burak Sevinç, Meriç Aral, Halit Özgür Sarı, Gülçin Kültür Şahin, Sezin Bozacı ve Baran Can Eraslan.

KIRMIZI ODA DİZİSİNİN KONUSU NE?

Hayatta yaşanan gerçek hikayelerden esinlenerek ekranlara gelen “Kırmızı Oda” da başrol oyuncusu Binnur Kaya psikiyatri kliniği sahibini ve bir psikiyatristi canlandırıyor. Her biri başka bir acıya tanık olmuş insanların acıları, sevinçleri, pişmanlıkları ve bunların altında yatan nedenlerin derinine iniliyor.

Farklı hayatlardan kesitler sunan dizide kalplerini kimseye açamayan hastalar, psikoloğa içlerini dökerken, izleyici de kendinden bir şeyler buluyor.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.