Kahraman TV

Hüseyin Çoban Kimdir?

GENEL

Hüseyin Çoban Kimdir? Kaç Yaşındadır? Nerelidir? Haberimizi Sizler İçin Derledik.

17 Mart 2000 tarihinde doğan Hüseyin Çoban turizm ve otelcilik üzerine okuduğu okulu yarıda bırakarak yazılıma eğildi.

17 Mart 2000 tarihinde doğan Hüseyin Çoban turizm ve otelcilik üzerine okuduğu okulu yarıda bırakarak yazılıma eğildi. Açık öğretim üzerinden lise eğitimini sürdürmeye devam etti. Yazılıma olan merakı sayesinde Apple ve Twitter açıklarını bularak tüm Türkiye’de tanındı. 

Bu süreçten önce bir de şirket açan Hüseyin Çoban, gerek yazılım, gerek teknolojik yenilikler üzerine açtığı “Çoban Web Hizmetleri” isimli sitesinde takipçileriyle birçok değerli bilgiyi paylaşıyor.
Site ismini kısaltarak Sitesinin güncel adı coban web
Çoban kendini şöyle anlatıyor: 

"Kendimi bildim bileli teknoloji ile iç içeyim. 2000 yılında doğmamın etkisi, gerek ilgi ve alakam, teknolojiye düşkünlüğümden dolayı kendimi geliştirmeye gayret ediyorum. Daha doğrusu kendimi eğitiyorum. Genç arkadaşlara tavsiyem; eğitim, birinci önceliğiniz olsun. Biri size; okul, eğitim boş ver zaman kaybı diyorsa, o kişiden uzaklaşın. Okumak, okula gitmek, eğitimin değerini aşağı çeken insanlardan uzaklaşın. Yeteneğiniz, ilgi ve alakanız her ne ise ona yönelin. Etrafınızdaki insanların ne düşündüğünü umursamayın. Hayallerinizi gerçekleştirene kadar çalışın."

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.