Kahraman TV

Hülya Avşar'dan Şok İtiraf !

GENEL

Geçtiğimiz gün Etiler'de görüntülenen Hülya Avşar, taktığı siyah maske için "Neden peçe taktıklarını şimdi daha iyi anlıyorum. O kadar kıyamet kopardık, ben yazılar yazdım. Zehra görmüştü bir tanesini ben 'Öcü' demiştim" dedi.

"ZEHRA PEÇELİ BİRİNİ GÖRÜNCE 'ÖCÜ' DEMİŞTİM"

Koronavirüs tedbirleri kapsamında getirilen maske takma zorunluluğuna uyan Hülya Avşar, "Ben şimdi anlıyorum neden peçe takıyorlarmış. Çok uyanıklarmış. Bunların başımıza geleceğini biliyorlarmış. O kadar kıyamet kopardık, ben yazılar yazdım.Zehra görmüştü bir tanesini. 'Öcüü' demiştim. Korkmuştu.

Daha beyaz çarşaf da olabilir diye. Sonunda gördünüz mü? Biz de taktık peçeyi... Fakat nasıl yemek yiyorlarmış onu da öğrendim. Zormuş da... Tabii ki gerçekten şuna inanıyorum ki çok zor hayatları varmış. Bir kere sıcak... Yemek yemek zor. Allah kolaylık versin" ifadelerini kullandı.

Yorumlar (1)

Öcüü 4 Yıl Önce

Allah öyle çarpar işte sen öcü diye tanıtırsan Allahtan korktuğu için dinin vazifesini yerine getirip kapanan çarşaflı bacılarımıza.ey hülya avşar madonnası kendine gelmişsin Allah seni hidayete erdirmiş sonunda bu korana virüs sayesinde her şerde bir hayır varmış demekki üzülmemek lazım cenabı Allahın takdiri ilahisi bir sınavından geçiyoruz şu yalancı dünyada

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.