Kahraman TV

Hakan Altun Sosyal Medyayı Salladı, Hakan Altun Kimdir?

GENEL

Ercan Saatçi'nin Kanal D'de yayınlanan programına konuk olan ünlü şarkıcı Hakan Altun, geceye damga vurdu. Altun, şarkılarıyla sosyal medyayı salladı.

Kanal D ekranlarında 'Çok Akustik' adında program yapan Ercan Saatçi'ye konuk olan şarkıcı Hakan Altun, adeta fırtına gibi esti. Altun, şarkılarıyla Cumartesi gecesine damga vururken, sosyal medyayı sallayarak TT listesine girdi. 

Hakan Altun, sosyal medya platformu Twitter'ı sallarken, bazı kullanıcılardan şu yorumlar geldi: 

- Hakan Altun konserindeyim ben de ne yapayım efkarlıyız.

- Kanal D' de çok akustik programında Hakan Altun'cum var.. Adam durduk yere olmayan aşkın ızdırabını çektiriyor yine bize.

- Hakan Altun sağ olsun ciğer mi kaldı.

- Hakan Altun dinlerken imdat diye bağırasım geliyor, jilet reis oldum çıktım iyice.

"Sabahtan beri dilimde, Hakan Altun Hani Bekleyecektin... bir içli içli söyleyesim geliyor ki ALLAAAAH"

Hakan Altun Kimdir? 

Hakan Altun, 13 Ağustos 1972 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. 1983 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet konservatuvarına giren Hakan Altun, İTÜ Sosyal bilimler dalında master yaptı. 

1992-1996 yılları arasında Edirne Türk Devlet Müziği topluluğunda ud çalan Altun’un Seda adında bir kız kardeşi vardır.

1999'da ilk solo albümü “Hakan”ı piyasaya çıkaran Hakan Altun, albümümün çıkış parşası “Hani Bekleyecektin” ile müthiş bir çıkış yakalamış ve tanınmaya başlamıştır.

İkinci albümü “Ağlamak Yok Yüreğim” üçüncü albümü “Nefesimsin” dördüncü albümü “Yaralı Bir Akın Öyküsü” beşinci albümü “Hediye” ve altıncı albümü “Küstüm Aşklara” ile müzik dünyasında hem müzisyen hem de besteci olarak önemli işlere imza atmıştır.

HaKan Altun; Cengiz Kurtoğlu, Bülent Serttaş, Hande Yener, Seda Üren, Muazzez Ersoy, Elif Karlı, Gülben Ergen, Petek Dinçöz, Hilal Özdemir, Soner Arıca, Ercan Saatçi, Emirkan, Alişan, Deniz Erdoğan, Kibariye, Murat Kurşun, Sinan Zorbey, Berdan Mardini, Ebru Gündeş, Ufuk Yıldırım gibi bir çok sanatçının albümlerine kendi bestelerini vermiştir.

Ud, cümbüş, gitar ve klavye çalan Hakan Altun, Aslan burcudur.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.