Kahraman TV

Fulya Öztürk Kimdir?

GENEL

FULYA ÖZTÜRK KİMDİR?

1989 yılında Adana’da doğdu.

Liseyi Adana Gündoğdu Koleji’nde bitirdi. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi’ne girdiği yıl televizyonculuk macerası başladı.

Doğan TV’nin “Staj On Air” programıyla Star TV iç yapımlarda staj yaptı.

Profesyonel iş hayatına 2008 yılında CNN TÜRK Programlar Departmanı’nda başladı.

Dr. Elif Ilgaz Aydınlar’la Yaşama Sevinci ve Cem Seymen’le İş Seyahati programının prodüktörlüğünü yaptı. Başkent İletişim Akademileri’nde Diksiyon ve Drama eğitimi aldı.

2011 yılından bu yana CNN TÜRK Haber Merkezi’nde çalışıyor. 2014 yılından beri de “Muhabirlik” yapıyor.

CNN Türk muhabiri Fulya Öztürk, Şırnak'ta Cudi Dağı'nda, Jandarma Komandoların yürüttüğü Yıldırım Operasyonu'nu kahramanlarla birlikte takip etti. Gece boyunca askerlerle operasyonu izleyen Fulya Öztürk, kahraman Mehmetçiklerimizin 2 bin metre yüksekte Cudi'nin zirvesinde terörle nasıl mücadele ettiğini ve bir günlerinin nasıl geçtiğini görüntüledi.

TERÖRİSTLERİN SIĞINDIĞI MAĞARADA YAYIN YAPARKEN BAYILDI

CNN Türk muhabiri Fulya Öztürk, Cudi Dağı'nda teröristlerin sığındığı mağaraya çıkarken zorlandı, baygınlık geçirdi. Öztürk, "O komandoların ne mücadele verdiğini daha iyi anladık, o dağlara tırmanırken ben ayakta durmakta zorluk çektim" ifadeleriyle ne kadar zorlandığını anlattı.

HELİKOPTER MANEVRA YAPARKEN ÇIĞLIK ÇIĞLIĞA KALDI

Daha sonra yayına devam eden Fulya Öztürk, Skorsky helikopter ile Cudi Dağı'nın zirvesine çıkarken tedbir amaçlı yapılan manevra sırasında çığlık çığlığa kaldığı görüldü.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.