Kahraman TV

Fırat Kaya Kimdir?

GENEL

Fırat Kaya kimdir? Sizin için derledik.

FIRAT DELİKANLI KİMDİR?

Kocaeli’de yaşayan ve sosyal medya sitelerinde Fırat Delikanlı ismini kullanan Fırat Kaya, LGBT+ bireyi olduğu gerekçesiyle Engin Elekçi'yi öldüresiye dövdü. Aldığı darbeler sonucunda kanlar içinde kalan Engin Elekçi'nin kanlar içindeki fotoğraflarını çeken Fırat Kaya, bu görüntüleri utanmadan hatta kendi ile gurur duyarak sosyal medya hesabından paylaştı.

Twitter ve instagramda bomba etkisi yaratan bu görüntünün ardından on binlerce kullanıcı #FıratDelikanlıTutuklansın etiketiyle paylaşım yaparak Fırat Kaya'nın tutuklanmasını istedi.

Fırat Kaya’nın görüntülerinin gündeme gelmesinden sonra geçmişte de cani adamın benzer eylemler gerçekleştirdiği ortaya çıktı. İşitme engelli bir genci döverken çekilen bir videosu paylaşılan Fırat Kaya’nın aynı zamanda birlikte olduğu ve işitme engelli olduğu öğrenilen bir kadına da şiddet uyguladığı ortaya çıktı.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Fırat Kaya'yı yakalayarak gözaltına aldı. Aydın Barosu Başkanı Gökhan Bozkurt, kişisel Twitter hesabında yaptığı paylaşımda Kaya'nın tutuklandığını duyurdu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.