Kahraman TV

Ferhat Türkoğlu Kimdir?

GENEL

Ferhat Türkoğlu Kimdir? haberimizi sizler için derledik.

1973 yılında Kırıkkale’de doğdu. 1997 yılında Gazi Üniversitesi İşletme Eğitimi Bölümünden mezun oldu. Yüksek Lisans Eğitimini 2006 yılında Gazi Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü İşletme Eğitimi Bölümünde tamamladı.

1997 yılında Milli Eğitim Bakanlığında Ticaret Lisesi Meslek Dersleri Öğretmeni olarak başladığı çalışma hayatında Müdür Yardımcılığı ve Okul Müdürlüğü görevlerinde bulundu. Daha sonra sırasıyla MEB Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğünde Okul Müdür Yardımcılığı, Hasanoğlan Fatih Ticaret Meslek Lisesinde Okul Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığında İl Müdür Yardımcılığı görevinde bulundu.

Yükseköğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Ankara İl Müdürü olarak atandığı görevine 24.08.2015 tarihi itibarıyla başladı.

Çalışma hayatında birçok başarı belgesi almıştır. Bunlar; Müdürü olduğu Hasanoğlan Fatih Ticaret Meslek Lisesi Beyaz Bayrak ödülü almış ve ilçenin en kaliteli kurumu seçilmiştir. Milli Eğitim Bakanlığında görevde gösterilen üstün gayret ve çalışmalardan dolayı Aylıkla Ödüllendirilme, 17. Milli Eğitim Şura çalışmalarından dolayı Sn. Bakan’dan teşekkür belgesi, birçok ulusal ve uluslararası kamu, özel kuruluş ve STK’lardan ödül, plaket ve sertifikadır.

Birçok alanda kurs ve seminerler aldı: Kooperatifçilik, Bilgisayarlı Muhasebe Eğitimi, ISO 9001:2000 QMSIAT, ISO 9001:2000 QMSBT Eğitimleri, Proje Hazırlama, Uygulama, Yönetme, İzleme ve Değerlendirme Kursları, Yönetimde Kaliteyi Artırma Kursu, Stratejik Planlama, Afet ve Acil Durum Uygulamaları Seminerleri, Topluma Hizmet Uygulamaları ve Sosyal Sorumluluk Projeleri Çalıştayı, Aile Eğitim Programı Eğitici Eğitimi, Çocuk Koruma Kanunu, Şehit Yakınları ve Gazilerin İş ve İşlemleri, Aile Sosyal Destek Programı bunlardan bazılarıdır.

Aynı zamanda ulusal ve uluslararası çalışmalarda bulundu: Bulgaristan-Sofya’da düzenlenen İşitme Engelliler Spor Olimpiyatlarında Türkiye Yürütüme Kurulu üyeliği, İşitme Engelliler Spor Federasyonunda Yönetim Kurulu üyeliği, Geleneksel ve Mikro-Bilgisayar Temelli Labortauar Uygulamaları Tübitak projesi, Avrupa Okul Ağı Türkiye Komisyonu Üyeliği, JavaOne Conferene San Francisco USA Türkiye Temsilciliği, Uluslararası Bilişim Olimpiyatı Jüri Başkanlığı ve Üyeliği, Türkiye-Dünya Bankası TEP Anlaşması, MEB e-devlet çalışmaları grup liderliği bu çalışmalardan başlıcalarıdır.

Ferhat Türkoğlu evli ve iki çocuk babasıdır.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.