Kahraman TV

Ezhel Kimdir?

GENEL

Son zamanların iddialı sesi olarak karşımıza çıkan Ezhel; her zaman gündemde kalmayı başarmış bir yorumcu olarak da tanımlanmaktadır. Peki Ezhel kimdir?

Asıl adı Ömer Sercan İpekcioğlu olan Ezhel, bu ismi sadece sahne ismi olarak kullanmaktadır. Ais Ezhel olarak da isimlendirilen yorumcu özellikle genç dinleyicilerin beğenisi kazanmaktadır. Tam da bu noktada yetenekli sesin yakın bir zamanda geniş bir dinleyici kitlesine ulaşmayı başardığını da rahatlıkla ifade etmek mümkün olmaktadır. Müzik hayatına ilk olarak Ankara’da başlayan Ezhel daha sonra bu alanda etkili bir karakter kazanmayı da başarıyor. Tam anlamıyla geleneksel müzikle Rap müziğini birleştirmeyi başaran yorumcu, bu durumun doğal sonucu olarak da geniş kesimlere seslenmeyi de başarıyor.

Esasında tam bir Ankara kültürü aldığını ifade eden Ezhel; bunu Ankara’da yaşadığı mahalleden aldığı kültüre de bağlıyor. Kısa bir zaman dilimi içerisinde ülkemizde milyonların sevdiği bir ses haline gelen Ezhel, günümüz popüler kültürünün önemli bir sesi olarak da karşımıza çıkıyor. Genel olarak müziğin evrenselliğini yansıtmayı başaran Ezhel, esasında geleneksel kültürden de besleniyor. Küçük yaşından itibaren müzikle ilgilenen Ezhel, mahalle kültüründen aldığı yaşam tarzını müziğine de yansıtmayı başarıyor. Rap müzik alanının iddialı bir sesi olan Ezhel, her geçen gün itibariyle dinleyici kitlesini de genişletmeyi başarıyor. Böylece adından sıklıkla söz ettirmeyi de başaran yetenekli ses; aynı zamanda müzik hayatını da geliştirmeyi başarıyor.

Ezhel Allahından Bul İndir

Günümüz koşullarında ön plana çıkan bir yorumcu olan Ezhel; Allahından Bul, şarkısıyla müzik piyasasının içerisinde yer almayı da başarıyor. Üstelik günümüz itibariyle Ezhel Allahından Bul İndir uygulamasını kullanarak; yetenekli sesin bu şarkısını indirmeniz de mümkün hale geliyor. Böylece tam da aradığınız sesleri dinleme olanağına da sahip olabilirsiniz. Özellikle Rap müzik severseniz mutlaka bu tür uygulamalardan yararlanmalısınız! Yine, Kürtçe MP3 indir uygulamaları sayesinde de dijital ortamlardan Kürtçe şarkıları rahatlıkla indirmeniz de mümkün olacaktır. Böylece her zaman en çok sevdiğiniz müzik türüne etkili bir düzeyde ve pratik bir şekilde ulaşmanız da mümkün olacaktır.

Kaynak: https://mp3semti.com/

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.