Kahraman TV

Ersoy Canbek Kimdir?

GENEL

Ersoy Canbek Kimdir? Sizin için derledik.

Kırklareli Çevre ve Şehircilik İl Müdürü.

1979 yılında Kırklareli İlinin, Lüleburgaz ilçesinde dünyaya geldi. Lüleburgaz’a bağlı Sakızköy’de ilk ve orta öğrenimini tamamladıktan sonra, Lüleburgaz Lisesi’nde eğitimine devam ederek, 2000 yılında Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümünden mezun olduktan sonra 2019 yılında Ankara Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi Yüksek Lisans Programını tamamladı.

2002 senesinde Lüleburgaz Belediyesinde İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğünde İnşaat Mühendisi olarak göreve başladı, görev yaptığı dönemde Lüleburgaz Belediyesi Kapalı Pazaryeri, Atıksu Arıtma Tesisi, Otobüs Terminali gibi projelerinde içinde bulunduğu bir çok planlama, altyapı, ulaşım ve üstyapı projesinde farklı kademelerde görevlerde bulundu.

2016 senesinde Lüleburgaz Belediyesinden ayrılarak Kırklareli İl Özel İdaresinde naklen tayin oldu. Plan Proje Yatırım ve İnşaat Müdürlüğünde İnşaat Mühendisi olarak göreve başladıktan sonra bir çok kamu projesinde İnşaat Mühendisi olarak çeşitli kademelerde görev aldı. 2018 yılında İmar ve Kentsel İyileştirme Müdür Vekili olarak ataması yapıldıktan sonra, 04/02/2019 tarihinde Genel Sekreter Yardımcılığı görevine atandı.

4 Aralık 2020 tarihinde Kırklareli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü görevine atandı.Ersoy Canbek evli ve üç çocuk babasıdır.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.