Kahraman TV

Emre Yıldır Kimdir?

GENEL

Emre Yıldır kimdir? haberimizi sizler için derledik.

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde yaşayan Emre Yıldır, 9 yaşından 18 yaşına kadar yakın akrabası Vedat Tarhan tarafından sistematik olarak tecavüze uğradığını iddia eden bir not bırakarak, henüz 23 yaşındayken hayatını sonlandırdı. Yaşadıklarına dayanamayan Emre Yıldır, 2019 yılında Nisan ayında evinin 15. katından atlayarak intihar etmişti.

Hayatını kaybetmeden önce askerde yaşadığı bir el şakası ile sinir krizleri geçiren Emre Yıldır, daha sonra kendisini toparlayamadı. Yaşadıklarını ailesi ve arkadaşlarının da anlaması bu şekilde olmuştu. Emre Yıldır daha sonra Vedat Tarhan'ı şikayet etmek için gizlice yaşadıklarını onaylatan ses kayıtları aldı. Bu ses kayıtları ile savcılığa şikayette bulundu. Emre'nin şikayeti uzun bir süre işleme alınmadı. Şikayetinin işleme alınmasını bekleyen ama işleme alınmamasına üzülen Emre Yıldır, bir sabah annesi ile kahvaltı yaptıktan sonra annesine "Anne güneş ne zaman doğacak" sorusunu sordu. Kendisini uzun süredi karanlıkta hisseden ve bunalım geçiren Emre, annesi ile sohbet ettikten sonra evlerinin camından atlayarak intihar etti. Emre'nin şikayeti intiharının ardından işleme alındı.
Yakın akrabası olan ve ailecek sürekli görüşüldüğü anlatılan 68 yaşındaki Vedat Tarhan'ın savcılıkta verdiği ifadeler mide bulandırmıştı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.