Kahraman TV

Elif Güven Hayalimdin Adlı Şarkısının Klip Çekimlerine Başladı

GENEL

Elif Güven 26 Temmuz’da çıkacak olan albümü ve “Hayalimdin” adlı şarkısına çekeceği klibi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Elif Güven Kimdir?

Elif Güven 26 Temmuz’da çıkacak olan “Hayalimdin” adlı şarkısı için klip çekimlerine başladığını duyurdu. Elif Güven ''Albümümün çıkmasına çok zaman kaldı ve heyecanım daha da arttı. Hayalimdin adlı şarkım için de klip çekimleri başladı. Klibim de yakın zamanda tüm dijital platformlarda yayınlanacak. Klip çekimlerini 3 faklı mekanda gerçekleştirerek, güven bir klip olmasını hedefliyoruz. Müzik sektöründe unutulmaz şarkılarımla var olmayı hedefliyorum. Müzik her zaman hayatımda önemli bir yere sahipti. Bir albüm yaparak, şarkılarımı dinleyicilerle paylaşabilmek inanılmaz bir duygu olacak. Albüm yapmak her zaman hayalimdi. Şarkılarımın dinleyicilerime en güzel haliyle sunulması için çok çalıştım” dedi.

Elif Güven 33 yaşında ve İstanbul’da ikamet ediyor. İlk albümüyle müzik dünyasına başarılı bir giriş yapmayı hedefleyen Elif Güven; “Hayalimin adlı albümümle hayallerimi gerçekleştiriyorum. Albümüme adını veren “Hayalimdin” adlı şarkımın sözleri bana ait. Müzik sektöründe kariyer yapmayı hedefliyorum. Müzik insanın kendini en iyi ifade etme yollarından biridir. Müzik ile kendimi iyi ifade edebildiğimi düşünüyorum. İnsanlarla aynı müzikte buluşmak, aynı duyguları paylaşmak istiyorum. Müziğin hayatıma inanılmaz etkileri oldu. Yaşam enerjimi müzikten alıyorum diyebilirim. Her gün belki birçok şarkı çıkıyor. Ama bazıları unutulmazlar arasına giriyor. Benim de şarkılarımın bu alanda ilerlemesini hedefliyorum. Bu yolda gerekenler için yeterli bilgi ve donanıma sahibim. Her geçen gün kendimi geliştirmek adına gerekli eğitimleri alıyorum” dedi.

Müzik dünyasına adım atan Elif Güven’in albümü 26 Temmuz’da tüm dijital platformlarda yerini alacak. Albüme de adını veren “Hayalimdin” adlı şarkının klibi de yakın zamanda yayınlanacak.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.