Kahraman TV

Ece Ronay Kimdir?

GENEL

Türkiye nin en çok izlenen yarışması Survivor Ünlüler-Gönüllülerde dün akşam ilk bölüm yayınlandı ve heyecan dolu anlar yaşandı. Ünlüler takımında sosyal medya fenomeni Ece Ronay da yer almakta. İzleyenler tarafından merak edilen yarışmacılar arasında Ece Ronay da yer almakta. Ece Ronay Kaç Yaşında? Ece Ronay Nereli? Ece Ronay Hangi Burç? Ece Ronay biyografisi ve hakkında bilmeniz gereken her şey haberimizde…

Ece Ronay Kaç Yaşında? Ece Ronay Nereli? Ece Ronay Hangi Burç?

Ece Ronay 12 Ocak 1992 yılında Diyarbakırda doğmuştur. 28 yaşındadır.Oğlak burcudur.

Ece Ronay Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında?

1992 yılının Ocak ayında aslen Diyarbakır’da dünyaya gelmiştir. Sosyal medyada karpuz yiyerek çektiği video ile fenomen olan Ece Ronay, bir de şarkı çıkarmıştır. Boyu 1.67 cm, kilosu 55, burcu ise oğlak’tır.

Aynı zamanda aktif bir TikTok kullanıcısı olan Ronay’ın video klibi epey sevilse de olumlu ve olumsuz birçok eleştiri almıştır. Dış görünüşü ile de Diyarbakır’lılara benzemeyen bir topluluğa karşı çekmiş olduğu videoda da karpuzu vurgulamış ve çektiği videolara da ‘rezalet’ diyerek kendini eleştirmesi ile dobralığını gözler önüne sermiştir.

İnstagram hesabında 328 binden fazla takipçisi olan Ronay’ın karpuz klibi 30 milyona yakın bir izlenme sayısına ulaşmıştır. Youtube video kanalında ise 168 B civarında abone sayısına sahiptir.

Yorumlar (3)

Mehmet emin güleken 3 Yıl Önce

Ece ronay’ın bence sesi müthiş şarkıları daha müthiş kendisi de

☺☺☺☺☺ 3 Yıl Önce

Ben açıkçası çok şaşırdım üsteki foto özge yağız olmalı ama oO ece ronay olamaz

Yasemin Erdoğan 3 Yıl Önce

Ben Ece Ronay'ı Survivor dan tanımıyorum. Açıkçası Survivor izlemiyorum. Karpuz şarkısından tanıdım. Bu arada karpuz şarkısında da dediği gibi Diyarbakırlı olduğuna inanamadım.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.