Kahraman TV

Deniz Işın Coşkuner Beklenen Kitabı, “Bir Ömrün Ölümü” İsimli Romanı İle Seçkin Kitapçılarda

GENEL

Deniz Işın Coşkuner, beklenen kitabı “ Bir Ömrün Ölümü” isimli ilk romanını yazdı. Bu kitap yazarın ilk romanı olmakla birlikte gerçek bir hayat hikâyesinden yola çıkılarak yazılmıştır.

Genç yazar Coşkuner. “ Bu kitapla bir ailenin dramına tanık olacaksınız. Genç okurlar hayatları için dersler çıkarırken, yaşı daha olgun olan okurlar da kendi hayatlarıyla empati kuracaklardır. “ diyerek kitapla ilgili okur beklentilerini karşılayacağına dair fikirlerini ortaya koymaktadır.

Engelleri Kaldıran Kitap “ Bir Ömrün Ölümü”

Küçücük bir kızın kendi ömrünü feda ederek başkalarına yaşama umudu olmasını anlatan bu kitapta Feriha, engelli ağabeyine bir söz verir. Ama bu o kadar büyük bir yük bindirir ki küçücük omuzlarına, ağabeyinin engellerini ortadan kaldırırken kendi ömrünü öldürmektedir. Bu durumun farkına vardığında ise artık ömründen kalanlarla yetinmek zorundadır.

Hayatı yaşamak yerine başkalarını yaşatmayı seçmek aslında herkesin yapabileceği bir davranış değildir. Bu cihetten bakıldığında Feriha çok insanüstü bir varlık olarak görülebilir. Oysa o kendinden vazgeçmiş küçücük bir kız çocuğudur kendi içinde.

Sevgi dolu bir ailenin cennetten bir köşe olan köylerinde yaşarken başlarına gelen olumsuzlukları da konu alan “Bir Ömrün Ölümü” bu olumsuzluklara ailenin verdiği tepkilere de yer vermektedir. Deniz Işın Coşkuner “Ne olursa olsun hayatta başınıza gelenler değildir önemli olan. Başınıza gelenlere verdiğiniz tepkilerdir. Onları nasıl karşılayıp kabul ettiğinizdir. Başınıza gelenleri bir ceza olarak görürseniz onlardan hiçbir pozitif etki alamazsınız. Ama başınıza gelenlere hoş geldin diyerek sevgiyle karşılarsanız ve onları olgunlaşmanızı sağlayan etkiler olarak kabul edersiniz ne kadar olumsuz olurlarsa olsunlar pozitif etki gösterirler. “ diyerek hayata karşı bakış açısını da özetlemektedir.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.