Kahraman TV

Canlı Yayında Kedinin Gözünü Oydu

GENEL

Sosyal medyada Sudeandas024 isimli bir hesapta bir kedinin gözlerinin çıkarıldığı bir görüntü paylaşıldı. Fotoğrafı gören havyanseverler olaya tepki gösterirken bu kişinin yakalanması için yetkililere çağrıda bulundu. Sude Andaş bir video çekip açıklama yaptı ama ne kadar doğru ne kadar içten bunu yetkililer araştırıp anlayacak...

Her insan gibi yaşama hakkı bulunan hayvanlara yönelik eziyet görüntüleri tüm insanlık için bir utanç kaynağı olurken ortaya çıkan bir görüntü vatandaşları ayağa kaldırdı. Sudeandas024 isimli İnstagram hesabından yapılan paylaşımda bir kedinin gözü oyulmuş fotoğrafı paylaşıldı. Görüntünün hayvanseverler tarafından paylaşılmasının ardından çok sayıda sosyal medya kullanıcısı bu kişinin yakalanması için sudeandastutuklansın etiketi ile paylaşımda bulundu. Bu kişi için bundan birkaç sene önce de herkes ayaklanmıştı ve pek değişen bir şey olmadığı söyleniyor. Bu durum gerçek mi yoksa kızın videoda anlattığı gibi komplo mu bilinmiyor.

SAKARYA VALİSİNDEN AÇIKLAMA

05.07.2020

BASIN AÇIKLAMASI

05/07/2020 tarihinde ve evvelinde sosyal medya platformları üzerinden hayvanlara işkence yapıldığı ile ilgili paylaşılan görüntüler ile alakalı olarak, Sude ANDAŞ ismiyle yapılan paylaşımların sahte hesaplar tarafından yapıldığı değerlendirilmekte olup; paylaşımları yapan hesapların kullanıcıları ile ilgili tespit çalışmaları devam etmektedir.

Ayrıca Sude ANDAŞ tarafından, sahte hesap açıp paylaşım yapan şahıslarla ilgili suç duyurusunda bulunulmuştur. Sude ANDAŞ isimli vatandaşımızın mağduriyetinin giderilmesi, kişilik haklarının korunması, diğer tedbir ve hususlarla ilgili bütün çalışmalar Valiliğimizce hassasiyetle yürütülmektedir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

SAKARYA VALİLİĞİ

Yorumlar (1)

Esmuş 4 Yıl Önce

canavar Allah seni aynı şekilde süründürsün inşAllah

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.