Kahraman TV

Berrak Tüzünataç, Çırılçıplak Kameranın Karşına Geçti

GENEL

Daha önce bir sanat çalışması için vücudunda 'bla' yazısıyla kameraların karşısına geçen Berrak Tüzünataç, yeni paylaşımıyla dikkat çekti. Oyuncu bu kez de aynı yazıyla çırılçıplak kameranın karşısına geçtiği kareyi yayınladı.

Oyuncu Berrak Tüzünataç, geçtiğimiz ay; sanatçı Burcu Karademir ve görsel sanatlar alanındaki çalışmalarıyla tanınan Esra Gülmen ile birlikte yeni bir projeye giriştiklerini duyurmuştu.

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYINIZ...

Tüzünataç paylaşımında projenin ayrıntılarıyla ilgili bilgi vermezken paylaştığı fotoğraf ilgi çekti. Üstsüz pozlar veren ünlü oyuncu, vücuduna “bla bla bla” ifadelerini yazmıştı.

Güzel oyuncu bu kez sosyal medya hesabından vücudunun tamamen boyandığı ve çırılçıplak olduğu fotoğrafı paylaştı. Tüzünataç, sosyal medya hesabı Instagram üzerinden paylaştığı pozların altına, "Özgürlüğün doğuşu" notunu düştü. Bu karelere kısa sürede beğeni ve yorum yağdı.

SANATSAL BİR ÇALIŞMA OLDUĞUNU SÖYLEMİŞTİ 

Öte yandan Tüzünataç, daha önceki paylaşımında; “Farklı yaratıcılık ve sanat dallarına odaklanan üç kadın sanatçı olarak; bizim için çok önemli olan bir şeyi ifade etmek için işbirliği yaptık. Yani, her birimiz en iyi oldukları şeyi yaptık. Bu, herhangi bir marka veya dergi tarafından sipariş edilen bir ‘iş’ değil. Bizim için gerçekten önemli olan şeyleri yaratmak ve anlatmak için tüm potansiyelimizi kullanıyoruz. Bizi izlemeye devam edin” diyerek bu pozların herhangi bir iş için çekilmediğini tamamıyla sanatsal çalışma olduğunu söylemişti.

“Bla bla bla” ifadesi İngilizce’de her ne kadar “üç nokta” anlamına gelse de argoda “boş konuşmak” olarak da kullanılıyor.

"HERKES KEYFİNE BAKSIN" 

Berrak Tüzünataç, eski sevgilisi Birkan Sokullu'yla fotoğrafını Instagram hesabından kaldırmadığı için eleştirilmesini ti'ye almıştı. Güzel oyuncu, "Ben kimseye, 'Bunu niye paylaştın?' ve 'Bunu niye silmedin?' diye bir şey sorma hakkımın olduğunu düşünmüyorum. Herkes keyfine baksın" demişti.

Ünlü oyuncular Berrak Tüzünataç ile Birkan Sokullu, üç yıllık aşklarını 2018'de noktalamış, ayrılık haberi ile uzun süre magazin gündeminde yer almışlardı. Öte yandan Tüzünataç, birkaç aydır Ali Yörenç ile aşk yaşıyor.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.