Kahraman TV

Berfu Yenenler ve Eser Yenenler'in Yeni Evi

GENEL

Berfu Yenenler, eşi ve oğlu ile birlikte İstanbul'un karmaşasından kaçtı. Şehirden uzakta, orman içinde bir ev kiralayan Yenenler, taşınma sürecini anlattı.

Eser Yenenler-Berfu Yenenler çifti, evlendikleri sene oğulları Kuzey'i kucaklarına alarak ilk kez anne-babalık duygusunu tatmıştı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

Son dönemlerde milyonlarca insanın hayatına kabus gibi çöken virüs salgını ve bebeklerini doğa ile iç içe büyütme fikri, Yenenler ailesinin taşınma kararı almasına neden oldu.

İstanbul'da iki katlı bir villada oturan çift, ev arayışına girdi ve bir süre sonra hayal ettikleri yuvaya kavuştu.

Yeni evlerini ve taşınma sürecini anlatan bir video çeken Berfu Yenenler, bu kararı almada komşularının da etkisi olduğunu söyledi.

Yenenler, "4 aydır evden dışarı çıkmıyorduk. 'Bari gidelim de kendimizi dağa taşa vuralım' dedik. Bu evi internetten bulmadık, ev bizi buldu. Eve bir şekilde kavuştuk" dedi.

Yenenler sözlerini şöyle sürdürdü:

İstanbul'dan uzaktayız. Bayağı dağlık, ormanlı bahçeli bir yer. Burası bir site gibi, etrafta komşularımız var.

Bizden önceki ev sahibimiz buraya kümes yapmış. Tavukları varmış. Biz de alacağız. Yakında 'organik yumurtaları nasıl topluyorum?' videosu çekeceğim. Umarım bir de minik köpeğimiz olacak.

Evin salonunda verandaya bir kapı açılıyor. Verandadan bahçeye inen merdivenler var...

Mutfak tam bir Refika mutfağı... Eski evinki çok küçüktü. Kuzey'in eşyaları gelince sığmamaya başladık. Bu mutfakta yemek videolarına da hazır olun.

Evin bir odası Eser'in çalışma odası olacak. Üst katta sadece bir oda ve bir de giyinme odası gibi minik bir alan var...

Sitede keçi, kuzu besleyen insanlar varmış. Yakında biz de küçük baş, büyük baş hayvancılığa başlarsak şaşırmayın.

Kuzey'in odası harika olmuş. İnanılmaz güzel. Duvarlarda resimler var.

Evde sauna olduğunu kiraladıktan sonra öğrendik. Ve şok olduk. Çünkü hiçbirimizin sauna ile işi yok...

2 sene önce de böyle bir eve bakmıştık ama olmamıştı. Taşınmamız 1 hafta 10 günü bulacak. Bahçeye sebze ekeceğiz ve ağaçlara hamak asacağız.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.