Kahraman TV

Ayşe Özgecan Usta Kimdir?

GENEL

Ayşe Özgecan Usta kimdir? Sizin için derledik.

Zonguldak'ın İncivez Mahallesi Binbaşı Tahsin Sokak'ta meydana gelen olay, Türkiye gündemini sarstı.

Saat 01.00 sıralarında gerçekleşen olayda, 28 yaşındaki Ayşe Özgecan Usta'nın oturduğu 8’inci kattaki daireden düştüğü ihbarı verildi.

İhbar üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Gelen sağlık ekiplerinin kalp masajı uyguladıkları Usta, Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yoğun bakıma alınan Usta, doktorların tüm müdahelelerine rağmen kurtarılamadı.

Polis ekipleri, apartmanda yaşayan diğer vatandaşların da ifadesine başvururken, olay yeri inceleme ekipleri ise Usta'nın cep telefonuna incelenmek üzere el koydu.

Genç kızın intihar mı ettiği, yoksa cinayete mi kurban gittiği polis ekiplerince yapılacak çalışmanın ardından ortaya çıkacak.

"ELİNİ TUTMAYA ÇALIŞTIM"

Cumhuriyet Başsavcılığı, Usta’nın ölümüyle ilgili başlattığı soruşturma kapsamında, olay sırasında evde olan erkek arkadaşı B.C.A'yı gözaltına aldı.

Polis merkezinde ifadesi alınan B.C.A, Usta ile sevgili olduklarını ve evlilik konusunda tartıştıktan sonra kendisini çatı katındaki terastan attığını söyledi. B.C.A., Ayşe Özgecan'ın elini tutmaya çalıştığını fakat ellerinden kaydığını anlattığı ileri sürüldü.

Gözaltında bulunan B.C.A.'nın işlemlerinin sona ermesinin ardından adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

ACILI BABA KONUŞTU

 Ayşe Özgecan Usta’nın Ankara’dan önceki gün erkek arkadaşının yanına geldiği öğrenildi. Genç kadının cenazesini almak için Ankara’dan gelen babası Kenan Usta ve ailesi, morg önünde gözyaşlarını tutamadı. Kenan Usta, kızının ölümünden sabah saat 04.00te haberi olduğunu ve hemen Zonguldak’a geldiklerini söyledi.

"İntihar mı yoksa cinayet mi yalnız şüphem var. Alttaki bir kadın ifade vermiş. İfadeyi okutmadılar ama kadın doğru mudur bilmiyorum ama bakmış oğlan bağırmış 'Artık tutamıyorum' filan diye. Bir erkek 55 kilo kız çocuğunu tutar. Üstü başı giyinikmiş. Herhalde münakaşa ettiler. Benim tahmini bunlar. Çıkmak istedi oda salmayınca filan münakaşa ettiler. Artık attı mı atmadı mı onu gelecek zaman gösterecek. Kızımın buraya geldiğinden haberim yok. Ankara'da yaşıyoruz. Arkadaşına gideceğin söylemişti. Ben de o arkadaşının ailesini tanıyorum. 'Olabilir' dedim. Ertesi gün aradım. 'Oradayız' dedi. Ondan sonrası bu. Hayat dolu, canımızdı ciğerimizdi bizim."

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.