Kahraman TV

Ahmet Kural İfade Verdi

GENEL

Oyuncu Ahmet Kural, Sanatçı Sıla'ya Şiddet Uyguladığı İddiasıyla Hakkında Başlatılan Soruşturma Kapsamında İfade Vermek İçin Adliyeye Geldi

Ahmet Kural öğleden sonra avukatı Sibel Aydın ile birlikte Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayı'na gelerek, ifade vermek için savcının bulunduğu kata çıktı. Kural'ın ifade verme işlemi başladı. Kural gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktı.

Adliye çıkışında açıklama yapan Ahmet Kural'ın avukatı, "Olayı tüm ayrıntılarıyla anlattık. Toplum tek taraflı yönlendirilmiş ve algı yaratılmıştır. Adil yargılanma hakkına herkesin saygı duyması gerekiyor. Sıla hanımın avukatı olan meslektaşımı şikayet edeceğim. Müvekkilimin asılsız iddialar hakkında yasal sürece yarından itibaren başlıyoruz" dedi.

HAKSIZ OLMAK HAKSIZLIĞA UĞRAMAKTAN DAHA ACIDIR

Ahmet Kural ise, "İfademi verdim, Türk adaletine güveniyorum. Böyle bir konuyla adım anıldığı için herkesten çok özür dilerim. Yaşananlar için de asılsız iftira, yargısız infaz yapanlara şunu söylüyorum; haksız olmak haksızlığa uğramaktan daha acıdır" açıklamasında bulundu.

Ahmet Kural adliye önünde açıklama yaparken çevredekiler tarafından protesto edildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.