Kahraman TV

Abdülhakim Kaya Kimdir?

GENEL

İzmir’in Bayrak Belediyesi’nin Zabıta Müdürü Abdülhakim Kaya’nın hayatı 9 yıl önce girdiği KPSS ile bir anda değişti. Abdülhakim Kaya Kimdir?

Eski bir seyyar satıcı olan Kaya, 2004 yılında girdiği KPSS’de 87 puan alarak zabıta, daha sonra terfi edip zabıta müdürü oldu.

1993 yılında girdiği üniversiteyi kazanan Abdülhakim Kaya, maddi imkansızlık sebebiyle üniversiteyi bırakarak seyyar satıcılık yapmaya başladı. Tablacılık, manavcılık, ve İzmir kordonda seyyar satıcılık yaparak geçimini sağlamaya çalışan Kaya’nın o günlerdeki derdi nereye tezgah açsa kaldırmaya çalışan zabıtalar oldu. Tam 11 yıl kaçıp kovalanarak ekmek parasını çıkarmaya çalışan Kaya, 2003 yılında bir KPSS kitabı alarak hem seyyar satıcılığa devam etti hem de dersine çalıştı. Kaya, zabıtadan kaçarken her defasında kitabını da yanına almayı unutmadı. Kaya, 2004 yılında girdiği KPSS’de 87 puan alarak Karşıyaka Belediyesi’ne zabıta olarak atanmayı başardı. 11 yıl zabıtadan kaçan, seyyar satıcı Abdülhakim Kaya, bir anda kendisini yıllarca kovalayan zabıtaların içinde buldu. Kaya, artık kaçan değil, kovalayan oldu. Karşıyaka Belediyesinde dört yıl zabıta olarak görev yapan Kaya, daha sonra Bayraklı Belediyesinde zabıta amirliğine yükseldi. Kaya, son 7 aydır Bayraklı Belediyesi’nin zabıta müdürü olarak görev yapıyor.

Yorumlar (3)

Onur Z. 3 Yıl Önce

helal olsun milleti kovalama

M. Can 3 Yıl Önce

İnşaAllah kovalayan değil, imkan sağlayan, onlara yer gösteren olur.

ibrahim 3 Yıl Önce

Bayraklı olmasın orası?

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.