Kahraman TV

Milad Gold: İhracatta Hedefimiz Asya, Avrupa ve Amerika

EKONOMİ

Mirzaoğlu Grup bünyesinde 2000 yılında sektöre başlayan Milad Gold “Önümüzdeki 5 yıl içerisinde hedefimiz sektörün öncü markalarından olmak.

Hedeflerimizi heyecan ve kararlıkla sürdürüyoruz. Dünya markası olma hedefiyle çıktığımız yolda, ilk konsept mağazamızı Dubai’de açtık. Hedefimiz şuan ihracat yaptığımız Asya, Avrupa ve Amerika’da mağazalar açmak.”

Milad Gold, İstanbul Nuruosmaniye’de, altın ve mücevherin kalbinin attığı noktada faaliyetlerini sürdürüyor. Nuruosmaniye; İstanbul’da mücevher markalarının merkezi olan bir bölge. Burada 5 katlı mağazası bulunan firmanın modern çizgilerle geleneksel değerleri buluşturantasarımlarıyla ön plana çıkıyor. Milad Gold “20 yılı aşan deneyim ve bilgi birikimimizle, kaliteli işçilikle üremini yaptığımız altın ve mücevherlerin, üretim süreçlerinde kaliteli olması kadar, satış sonrası süreçlerinde de müşteri memnuniyetini ön planda tutuyoruz.”

Altın ve mücevher tasarımları Dubai’de açtıkları konseptmağazasında büyük ilgi görüyor. Almanya, Romanya ve birçok balkan ülkesine de ihracatını yaptıkları tasarımlarında “Altının esas değeri, onu maden olmaktan çıkaran usta dokunuşlarla hayat bulan yeni formunda saklıdır” sözleriyle, altın ve mücevher satışlarında tasarımın önemine dikkat çekiyor. Firma stratejilerini “Değişen piyasa koşulları ve müşteri taleplerine; kaliteli hizmet anlayışımızdan ödün vermeden, kendimizi yenileyerek uyum sağlıyoruz. Korona virüs nedeniyle alınan önlemlerin kontrollü azaltılması sonrasında mağazalarımızı gerekli önlemleri alarak yeniden açtık. Titizlikle ve hassasiyetle mağazalarımızda hizmet vermeye devam ediyoruz” açıklamalarında bulundu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.