Kahraman TV

Bankalara Erişim Problemi Yaşanıyor

EKONOMİ

Mobil bankacılığa giriş yapıldığında ise zaman aşımı gerekçe gösterilerek sistemden atıyor.

Döviz kurundaki dalgalanma tüm hızıyla devam ediyor. Son birkaç günde tarihi bir artışa neden olan bu durum, piyasaları da olumsuz etkiliyor. Pek çok kişi, zarar etmemek için ya da yatırım yapmak umuduyla internet bankacılığına yöneliyor.

İlk olarak bankaların döviz alım-satım işlemlerini kısa süreli olarak durdurmasının ardından, şimdi de erişim sıkıntıları gündemde. Türkiye’de birçok kişi, bankalarının mobil ve internet bankacılığına erişim sorunu yaşadığını bildirdi. İşte ayrıntılar…

BANKALARA ERİŞİM PROBLEMİ YAŞANIYOR

Bugün öğle saatleri itibariyle bazı bankaların müşterileri, mobil uygulama ve internet şubesine erişmekte sorun yaşıyor. Söz konusu bankalar arasında en uzun süre erişim sıkıntısı yaşayan ise Yapı Kredi. Bankanın yaptığı açıklamaya göre kesinti, sistemde yaşanan bir sorundan kaynaklanıyor ve düzeltilmesi adına çalışmalar devam ediyor.

Kullanıcılar, İş Bankası ve Akbank’ın da sistemlerinde zaman zaman kesintiler yaşadıklarını iddia ediyor. Henüz kesintilerin nedeni tam olarak belirlenmese de yoğunluğun önemli bir etken olabileceği düşünülüyor. Özellikle kur artışının işlemleri hızlandırdığı ve bunun yoğunluğa neden olduğu ihtimali üzerinde duruluyor.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.