Kahraman TV

Altın Fiyatları Dibe Gidiyor: Çeyrek Altın 135 Lira Düştü

EKONOMİ

Altın fiyatları düşüşünü hız kesmeden sürdürüyor. Altın fiyatlarındaki düşüş sonrasında çeyrek altın ve gram altında fiyatlar şu şekilde oluştu.

Altın fiyatları düşmeyi sürdürüyor. Haftanın son iş gününde 455 liraya kadar gerileyen gram altın, Merkez Bankası'nın 475 baz puanlık faiz artışı kararından sonra en düşük seviyesine ulaşmış oldu. Çeyrek altın ise son 2 haftada 885 liradan, 750 liraya düşerek son 2 haftada 135 lira değer kaybetti. Altın fiyatları geçtiğimiz günlerde 474 liraya kadar çıkmış yatırımcısını sevindirmişti.

27 KASIM ALTIN FİYATLARI

Altın fiyatları yeni bir dip yapmaya doğru giderken gram altın ve diğer altın ürünlerindeki dalgalanmalarda sürüyor. Bu kapsamda gram altın 455 liradan satılırken, çeyrek altın 750 liradan işlem görüyor. Cumhuriyet altını 3 bin 65 liradan, 22 ayar bileziğin gram fiyatı 417 liradan, 14 ayar altının gram fiyatı ise 266 liradan işlem görüyor. Son dönemde artan altın satışlarının devam edeceğini öngören uzmanlar, altın fiyatlarındaki dalgalanmaların yani iniş çıkışların süreceğini, altının uzun vadede yatırımcısına kazandıracağını iddia ediyor.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.