Kahraman TV

Twitter Ücretli mi Oluyor?

DÜNYA

Son zamanlarda gündem olan Twitter ücretli mi oluyor soru kısmende olsa yanıtlandı. Twitter ceo'su Jack Dorsey'in yaptı açıklama "masada bir çok konu var ücret tahsili sorusu da bunlardan bir tanesi".

Son zamanlarda gündem olan Twitter ücretli mi oluyor soru kısmende olsa yanıtlandı. Twitter ceo'su Jack Dorsey'in yaptı açıklama da "masada bir çok konu var ücret tahsili sorusu da bunlardan bir tanesi". dedi

Son zamanlarda gündem olan sorulardan bir tanesi de Twitter ücretlimi oluyor? sorusu.

Twitter ücretli mi oluyor? iddiaları sonunda kısmen de olsa gerçek oldu. Twitter, aylık abonelik sistemi sunan ''Süper Takip'' (Super Follows) özelliğini duyurdu. Bu özellik ile birlikte kullanıcılar, belirli bir ücret karşılığında 'Süper takipçilerine' özel içerikler oluşturabilecek

İşte bu soruya Twitter ın ceo su olan Jack Dorsey "masada bir çok konu var ücret tahsili sorusu da bunlardan bir tanesi". dedi

Twitter ücretli olacak iddiası geçtiğimiz haftalarda gündeme gelmişti.

Hatta Twitter'dan da konu hakkında bir açıklama gelmiş, gelirlerin artırılması için pek çok projenin masada olduğunu vurgulanarak, ücretli modelin de bu opsiyonlardan biri olduğunu söylenmişti.

Nitekim Twitter dün akşam düzenlediği sunum ile ücretli abonelik sistemini resmileştirdi. Twitter, 'Süper Takip' (Super Follows) özelliğini resmen açıkladı.

Süper Takipçi Nedir?

''Süper Takip'' özelliği ile Twitter kullanıcıları, içerik oluşturan kişilere, ekstra içeriklere erişim sağlamasına karşılık aylık belirli bir ücret karşılığında abone olabilecek.

Alınan ekran görüntüsüne göre Twitter, kullanıcılardan bunun için ayda 4,99 dolar ücret alacak.

Bir anlamda Patreon'a benzeyen ''Süper Takip'' özelliği ile kullanıcılar özel paylaşımlara erişebilecekken, içerik oluşturan Twitter kullanıcıları da hesapları üzerinden para kazanabilecek.

Ayrıca Twitter da bu kazançtan komisyon alarak gelir elde etmiş olacak.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.