Kahraman TV

Pembe Boyalı Tabutlar Piyasaya Sürüldü

DÜNYA

Dünyada büyük ilgi gören Barbie filmi, izlenme oranıyla rekor kırdı. Kıyafetten makyaja her alanda kendini gösteren çılgın akım, cenaze organizasyonlarına da sıçradı.

Vizyona girdiği günden bu yana ilgiyle takip edilen ve çılgın akımların çıkmasına neden olan Barbie filmi izlenme oranıyla da rekor kırdı. Kıyafetten makyaja her şeyi etkisi altına alan Barbie akımına cenaze organizasyoncuları da uydu. Meksika ve El Salvador'daki cenaze evlerinde pembe tabutlar görenleri şaşırttı.

PEMBE RENKTE TABUTLAR

Barbie, filmi tüm dünyada gişe rekorları kırarken Meksika ve Elsalvador'da tabut üreticileri pembe renkli Barbie temalı tabutlar üretmeye başladı.

"BARBİE GİBİ RAHAT UYUYABİLMENİZ İÇİN"

Tabutlar, "Barbie gibi rahat uyuyabilmeniz için" sloganı ile piyasaya sürüldü. Yayınlanan reklam filminde pembe rengin, insanların yaşadıkları unutulmaz anların kıvılcım ve enerjisini temsil ettiği ifade edildi.

"10 KİŞİYLE SÖZLEŞME YAPTIK BİLE"

El Salvador'daki tabut üreticisi şu ifadeleri kullandı; "Pembe tabutu tanıtmak istedik çünkü bu bir trend haline geldi ve insanlar bizimle iletişime geçiyorlar. Tabutla ilgilenen 40 kişiden en az 10 yeni müşteriyle sözleşme imzaladık bile."

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.