Kahraman TV

Karting Yarışında Saçları Motora Dolanan Genç Kızın Kafa Derisi Koptu

DÜNYA

Brezilya'da kartinge binen 17 yaşındaki Heloisa Cristina Heliodoro'nun saçları motora dolandı. Genç kızın kafa derisinin yüzde 80'i koptu.

KAFA DERİSİNİN YÜZDE 80'İ KOPTU

Brezilya'da korkunç bir olay meydana geldi. 17 yaşındaki Heloisa Cristina Heliodoro, erkek arkadaşının doğum gününü kutlamak için kartinge gitti. Kartinge binen Heliodoro'nun saçları bir anda motora dolandı. Genç kız bir anda kanlar içinde kaldı. Hastaneye kaldırılan Heliodoro'nun kafa derisinin yüzde 80'i koptu.

"ACİL MÜDAHALEDE GEÇ KALINDI"

Heliodoro'nun annesi Elizabeth Maria Ribeiro kızının kaza sırasında güvenlik giysileri ve kask giydiğini, ancak kızlarının uzun saçlarının riski konusunda uyarılmadığını söyledi. Riberio, kızının acil yardım için 30 dakika beklediğini ve geç kalındığı için kafa derisinin uygun şekilde dikilemediğini belirtti. Şu anda Heloisa'nın cilt nakli ameliyatını beklediğini ifade eden Elizabeth, kızının psikolojik destek ve uzun bir tedavi sürecine ihtiyaç duyduğunu dile getirdi.

Pisti işleten firma yaptığı açıklamada, Heloisa'ya güvenlik ekipmanı sağlandığını ve aileye tam destek verildiğini belirtti. Olayın polis tarafından incelenip incelenmediği ise henüz bilinmiyor.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.