Kahraman TV

Şehitlerle İlgili Provokatif Paylaşım Yapan 60 Hesap Tespit Edildi

ASAYİŞ

Sosyal medyada Irak'ın kuzeyinde şehit düşen askerlere yönelik provokatif paylaşım hesaplar tespit edildi. Bunların 53'ünün yurt dışında olduğu öğrenildi.

İçişleri Bakanı Yerlikaya şehit olan askerlere yönelik provokatif amaçlı paylaşım yapan 60 hesap tespit edildiğini, yurt dışındaki 53 hesap sahibi hakkında adli işlem başlatıldığını, 7 şüpheliden 4'ünün yakalandığını açıkladı.

ÜÇ ŞÜPHELİ ARANIYOR 

Yerlikaya sosyal medya paylaşımında "Pençe-Kilit Harekât bölgesinde Şehit olan Kahraman Mehmetçiklerimize yönelik sosyal medya üzerinden provokatif amaçlı olarak bölücü terör örgütünü öven, propagandasını yapan ve yanıltıcı bilgiyi alenen yayan 60 hesap yöneticisi ve kullanıcısı şüpheli tespit edildi. 53 şüphelinin yurt dışında olduğu belirlendi ve haklarında adli işlemler başlatıldı" ifadelerine yer verdi.

Açıklamada "Emniyet Genel Müdürlüğü Terörle Mücadele ve Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlıkları koordinesinde yürütülen çalışmalar kapsamında tespit edilen 7 şüpheliye yönelik yapılan operasyonlarında 4'ü yakalandı. 3 şüphelinin yakalanma çalışması devam etmektedir" denildi. 

32 İLDE PKK OPERASYONU

Öte yandan 32 ilde PKK'ya yönelik düzenlenen Kahramanlar-41 operasyonlarında toplam 113 şüpheli şahıs gözaltına alındı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.