Kahraman TV

Önce evini yaktı sonra kendini o eve kilitledi!

ASAYİŞ

Antalya’da iki gün önce yaşadığı dairede yangın çıkartıp apartmana zarar veren şahıs, bugün de kendini eve kilitleyince, polis ve sağlık ekiplerince alınarak hastaneye götürüldü.

Antalya’da iki gün önce yaşadığı dairede yangın çıkartıp apartmana zarar veren şahıs, bugün de kendini eve kilitleyince, polis ve sağlık ekiplerince alınarak hastaneye götürüldü. Bina sakinleri ise can güvenliklerinin olmadığını belirterek, şahıs için gerekli işlemlerinin yapılmasını istedi.

Olay, Muratpaşa ilçesi Yenigün Mahallesi 1368 Sokak üzerindeki 7 katli bir apartmanın 2. katında yaşandı. Yalnız yaşayan 30 yaşındaki A.Ç, iki gün önce sabaha karşı dairede yangın çıkardı. Kısa sürede büyüyen yangın üst katlara kadar yükseldi. 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber verilmesiyle olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Yangın itfaiye ekiplerince söndürülürken, dairede ve üst katlarda maddi hasar meydana geldi. Evin yanmayan diğer odasında yaşamaya devam eden A.Ç, kendini eve kilitledi. A.Ç'nin hayatından endişe duyan yakınları durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Eve gelen polis ve sağlık ekipleri A.Ç’den kapıyı açmasını istedi. Yaklaşık yarım saat kapıyı açmayan A.Ç, daha sonra kendiliğinden teslim oldu. İlk tedavisi olay yerinde yapılan A.Ç, polis eşliğinde binadan çıkarılıp ambulansa götürüldü. Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırılan A.Ç’nin tedavisi devam ederken olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Öte yandan bina sakinleri yaşananlara isyan etti. Şahsın gürültüsünün yanı sıra, sonunda çıkardığı yangın nedeniyle bombanın üzerinde yaşadıklarını söyleyerek tepki gösterdi. Yangın günü yaşananlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.